T
tezetwu
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 106
Za jazdę pod wpływem. Miałem 0.26 mgexceptio napisał:W Sosnowcu tak. Za co zabrane pj?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Za jazdę pod wpływem. Miałem 0.26 mgexceptio napisał:W Sosnowcu tak. Za co zabrane pj?
tzn?Krzysztof696 napisał:a raz UWAGA górka
Pewnie użytkownik chciał się pochwalić tym, że jego umiejętność prowadzenia samochodu jest tak mizerna, że nie wykonał poprawnie zadania na placu "ruszanie na wzniesieniu".exceptio napisał:
SłusznieMajin33 napisał:Chce dobrowolnie poddać się karze
Nie ma takiej potrzebyMajin33 napisał:Czy w takiej sytuacji warto skorzystać z pomocy adwokata lub radcy prawnego?
WątpieMajin33 napisał:Czy obecność obrońcy na rozprawie może realnie pomóc,
SolidnieMajin33 napisał:Jak najlepiej przygotować się do rozprawy
dawid061093 napisał:Dobrze postaram się szybko opisać sytuację w 2020 straciłem prawko za punkty w 2021 zatrzymali mnie bez prawka 3 lata zakazu Sąd w Kielcach następnie w ciągu roku zatrzymali mnie ponownie w wydychanym 0,48 mg dostałem dożywotni zakaz
Możesz pytać błędy się zdarzają nikogo nie zabiłem wypadku nie spowodowałem nie wiesz jak wiele wtedy działo się w moim życiu więc nie oceniaj ja zadałem pytanie, a nie szukałem oceny!forg napisał:Jeździłeś bez prawka za punkty. Zatrzymali cię. Kara. Dalej jeździłeś. Tym razem pijany. Zatem pytam użytkowników tego forum: kto jest za tym, by ten koleś dalej miał uprawnienia?