M
monia201086
Witam
i 14 lutego mamy posiedzenie w sprawie zazalenia. Ciekawe jak bedzie.Nie nastawiam sie ale tez nie trace nadzieji !
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Owieczka głowa do góry, będzie dobrze....A skąd lecą te papiery do Ciebie?Owieczka311 napisał:A u nas wszystko stoi w miejscu
Od kilku tygodni czekamy na otrzymanie niezbędnych do złożenie wniosku o przedłużenie przerwy dokumentów. Czas płynie, trzeba się śpieszyć a my stoimy w miejscu i zgrzytamy zębami. Dobrze, że pani kurator powiedziała, że mąż może zgłosić mnie jako świadka i ja też wtedy mogłabym się wypowiedzieć na ten temat przed sądem.
W sumie to cieszy mnie fakt, że moje zdanie tak bardzo może się liczyć. Bo jeśli nie zdążymy z papierami, to tylko chyba na tym będziemy polegać![]()
Jeżeli się leczysz to dołącz.....jaimojimperatyw napisał:Czy to że np leczę się na nerwice może być jedna z przesłanek do udzielenia przerwy??w ogóle można dołączyć takie zaświadczenie do tych wszystkich papierków ??
jaimojimperatyw napisał:Dzwoniłam wczoraj do sądu i okazało się że adwokat nie złożył żadnego zażalenia mineło juz 7 dni czy mogę coś jeszcze zrobić ??
martetta napisał:lepiej pisać kolejny wniosek ...
martetta napisał:Słyszałam