E
ewe19
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Kara za zerwanie umowy wynosi 184 zł
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie bedzie KARY -tp zalatwi tocch9 napisał:To nie MNI telecom w moim przypadku, to e-Telko sp z o.o.
Dziś dostałam telefon z TPSA, że dostali zgłoszenie w sprawie zmiany operatora (ja oczywiście nadal nie dostałam kopii umowy i wciąż nie wiem co tam stoi)
Pani z TPSA powiedziała, że jeżeli nie chcę nic zmieniać to do 31.X. mam podpisać formularz rezygnacji z WRL i oni już załatwią resztę (czyli odmowę, ale czy zapłacę jakąś karę i ile to nie wiadomo)
patefoniq napisał:witam!
Problem jak u wszystkich. Teściowie podpisali umowę z nimi, będąc przekonani, że to tpsa. Zapłacili karę w tp za zerwanie umowy, bo jednocześnie przedłużyli tam, a że gość z mni wcisnął kit, że jest z tp, to podpisali i z nim umowę. Tego się już odkręcić nie da, bo minął ponad rok od tego zdarzenia. Wzięliśmy to na kark naszej bezmyślności. Ale...
Od 1go października tego roku nie mamy telefonu. Linia jest tp, bo na niej powieszona jest neostrada, która notabene działa. Jak się do nas dzwoni, to jakbyśmy byli poza zasięgiem. Dzwoniliśmy na infolinię już z 5 razy i za każdym razem pani obiecuje naprawę w 48h. Czy takie coś może być podstawą do rozwiązania umowy? Ja już nie mam gdzie wyżej zadzwonić.a nie będę płacił za coś, z czego nie mogę korzystać.