A
askirkov
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 18 568
Mogło mu się coś pomieszać.warlik napisał:to czemu kurator mowil ze moge? ehh
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mogło mu się coś pomieszać.warlik napisał:to czemu kurator mowil ze moge? ehh
paula-28 napisał:Został złożony wniosek do Sądu o SDE ile się czeka mniej więcej na termin rozprawy.
forg napisał:Żaden artykuł. Żadna procedura nie obowiązuje.
Karę w systemie dozoru elektronicznego należy odbyć do końca. Skazany miał wybór. I wybrał.
bastek514 napisał:Kolego idź poczytaj o prawie a potem się wypowiadaj a nie mieszasz gówno wiedząc
monika199021 napisał:czy jak mojemu mezowi na wokandzie nie przyznali SDE to ile czasu mniej wiecej trwa jak zlozy odwolanie?
Dawid Zamość napisał:Witam mam pytanie...czy orientujecie się może państwo ile sie czeka na zdjęcie opaski z nogi po dostaniu wokandy? ja przykładowo mam 09.01.2014 r sprawę i moze uda się w końcu zdjąć to z nogi bo połowa kary jest teraz 29tego grudnia.Chodzi mi o to ile bede czekał jezeli sąd przychyli sie do mojego wniosku i postanowi o zdjeciu mi opaski ,chozi mi o to ile bede czekał od tego dnia kiedy ktos przyjedzie z de i mi to ściągnie od dnia sprawy,Z góry bardzo dziekuje za odp i serdecznie pozdrawiam