K
kowal0131
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 32
Człowieku po pierwsze zmień ton tych swoich wypowiedzi, bo to że siedzisz za komputerem nie czyni Cie bezkarnym. Ja pisze tak jakbym powiedział takim jak Ty prosto w oczy. nielogicznie to Ty piszesz, najpierw narzekasz a potem odwracasz kota ogonem. Napisze oco mi chodzi, bo przecież Ty nie jesteś taki lotny jak Ja 
W poprzednich postach napisalem ze jeden bedzie dobrym prawnikiem drugi nie, stad moje never say never. Ty dalej twierdzisz ze to naiwnosc, a w ostatnim poscie piszesz ze nie jestes jednak przeciwnkiem aplikacji i kazdy poradzi sobie roznie. Kto mysli i pisze logicznie niech ocenia moze inni, jesli tu zajrza, bo mi szkoda czasu na jałową dyskusje.
Tak wogóle bo zarzuciłes, ze podaje błędne dane jeśli piszesz ze moja wypowiedz byla bledna a Ty podajesz jakies zalozsne dane z 2010 roku i twierdzisz ze twoja jest bezbledna.....
"ludzie zasadniczo dzielą się na dwie kategorie: na tych, którym trzeba natychmiast poderżnąć gardło i na tych, którym na razie nie trzeba ..."
Tak wogóle bo zarzuciłes, ze podaje błędne dane jeśli piszesz ze moja wypowiedz byla bledna a Ty podajesz jakies zalozsne dane z 2010 roku i twierdzisz ze twoja jest bezbledna.....
"ludzie zasadniczo dzielą się na dwie kategorie: na tych, którym trzeba natychmiast poderżnąć gardło i na tych, którym na razie nie trzeba ..."
Ostatnia edycja: